Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Benjamin Hartwell - Chesdin Mixture

Είπα να "γιορτάσω" του Αγίου Βαλεντίνου με το άνοιγμα ενός tin που περίμενα καιρό για να το ανοίξω.

Και ιδού! Ήρθε η ώρα εν τω μέσω μπυρών και λοιπών μεζέδων...

Benjamin Hartwell - Chesdin Mixture

Έχω εμπιστοσύνη στον κύριο Hartwell καθώς ο αντίστοιχος αρωματικός Evening Stroll είναι ένας από τους αγαπημένους μου. Για να δούμε και τον Latakia του λοιπόν...

Χμμμ μήπως θα έπρεπε να πασπαλίσω τους μεζέδες με αυτόν τον ιδιαίτερο καπνό? Βάζοντας την μυτούλα μέσα στο tin διαπιστώνεις πως μυρίζει έντονα .... πικάντικη μουστάρδα.

Προχωρώντας στο καπνιστικό μέρος ένα οξύμωρο έχω να πω: είναι ο πλέον αρωματικότερος Latakia! Ένα περίεργο blend έχει κατασκευάσει ο κύριος Hartwell ο οποίος το κάπνιζε όταν πήγαινε για ψάρεμα και για ντουφέκι. Η Latakia "ακούγεται" στο πίσω μέρος του καπνίσματος ενώ η μουσταρδίλα έχει εξαφανιστεί

Εντονότερα καταλαβαίνεις την παρουσία του Oriental και κάποιων αρωματικών που δεν έχω την δυνατότητα να διαπιστώσω τι ακριβώς είναι.
Το κάπνισμα είναι μαλακό καθ΄ολη την διάρκειά του χωρίς "δαγκωματάκια".

Καπνίζεται μέχρι το τέλος με τα αρώματά του αφήνοντας μια μάλλον ευχάριστη αρωματίλα στο δωμάτιο (ο μικρός δεν διαμαρτυρήθηκε).

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του καπνού είναι πως αν και - ιδιότυπη μεν - Λατάκια καπνίζεται ευχάριστα και τα πρωινά με την συνοδεία καφέ.

Εν κατακλείδι, ευχάριστος καπνός τον οποίο θα ξαναγόραζα. Ιδανικός γι αυτούς που θέλουν να εισαχθούν ομαλά στον κόσμο της Latakia.

Δεν υπάρχουν σχόλια: