Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Margate - Esoterica Tobacciana


Αυτός ο καπνός ήρθε κατά λάθος στα χέρια μου και τον άφησα προς παλαίωση περίπου 10 μήνες. Από την ίδια εταιρία έχω καπνίσει καπνό του ιδίου είδους μόνο τον Pembroke με πολύ καλές εντυπώσεις. Διαβάζοντας την μικρή πλην όμως αρνητική κριτική του φίλου συνκαπνιστή Smoketses για τον Margate δίσταζα να τον ανοίξω φοβούμενος το τι θα επακολουθήσει.

Ευτυχώς για μένα η εκπληξη ήταν ευχάριστη κι εδώ θα διαφωνήσω με τον Γιώργο γιατί ο καπνός πληροί τις δικές μου προτιμήσεις όσον αφορά τα "εγγλέζικα" καπνά.

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Κυπριακή Λατάκια συν Orientals σε ένα απόλυτα μεστό αγγλικό χαρμάνι. Σε κάποιες κριτικές που διάβασα έλεγαν πως μοιάζει με τον Dunhill - My Mixture 965. Κι εδώ θα διαφωνήσω.

Ο καπνός έχει την δική του προσωπικότητα εύγεστος, συναρπαστικός αρωματικά και μεστός, πολύ μεστός. Η Λατάκια κυριαρχεί φυσικά και τα orientals ξεπηδούν σαν σπίθες κατα την διάρκεια του καπνίσματος για να δώσουν τις δικές τους πινελιές.

Ο καπνός καπνίστηκε σε καπνοσύριγγες με φίλτρο χωρίς γουργουρίσματα και λοιπές αρνητικές αντιδράσεις. Το άρωμα που αφήνει στον χώρο "βαρύ"

Συνοδεύεται υπέροχα με αλκοολ ακριβώς μετά το φαγητό

Cheers!

Δεν υπάρχουν σχόλια: