Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

WO Larsen - Simply Unique


Ο καπνός είναι ένα μίγμα με βάση Virgina, Burley του Tennessee και Oriental όπως γράφει και η συσκευασία απ' έξω. Αυτοί έχουν ζυμωθεί με βελούδινο μαύρο cavendish, ήπιο άρωμα βανίλιας, σοκολάτας και λεπτό άρωμα καρύδας προσφέροντας μοναδική αρωματική εμπειρία.


Οι καπνοί προέρχονται από την Αφρική, την Βραζιλία και τις ΗΠΑ Καπνίζοντάς τον απολαμβάνεις την μοναδική ποιότητα αρώματος που μόνο στους καπνούς Larsen συναντάς. Η βανίλια και η σοκολάτα υπερέχουν στον καπνιστική "απογείωση" του Unique. Ταυτόχρονα αντιλαμβάνεσαι την γεύση ζεστής σοκολάτας σε συνδυασμό με τις πικάντικες γεύσεις του Oriental οι οποίες ξεπηδούν σε τακτά χρονικά διαστήματα μεσα από το μπωλ κάνοντας το κάπνισμα πιο συναρπαστικό.

Πολύ γευστικός και ιδανικός να σου φτιάχνει την διάθεση. Καιγεται αρμονικά στο μπωλ μέχρι το τέλος χωρίς προβλήματα. Ο καπνός παρ' όλο που δεν "δαγκώνει" την γλώσσα πρέπει να καπνιστεί ήπια και αργά και ο λόγος είναι πως με αυτό τον τρόπο τον αναγκάζεις να ξεπηδούν οι γέυσεις και τα αρώματα απ' αυτόν. Στο δωμάτιο αφήνει μια πολύ ευχάριστη μυρωδιά παίρνοντας τα κολακευτικότερα σχόλια από τους μη καπνίζοντες.


Διαβάζοντας κάποια άρθρα γι αυτόν διαπίστωσα πως ενδεικνυται έντονα σε νέους καπνιστές αφού έτσι θα μπούν στον κόσμο του καπνοσυριγγισμού με τον πιο όμορφο τρόπο. Ο Simply Unique τεκμηριώνει την "πολυτέλεια" των δανέζικων καπνών και πολύ περισσότερο το ίδιο του το όνομαι: αριστοκρατικός και απλά μοναδικός


Εν κατακλείδι είναι ο καπνός που δεν θα σε προδώσει όταν γράφεις το όνομά του στην λίστα παραγγελίας. Ξέρεις τι περιμένεις ξέρεις τι θα γευτείς

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Πράγματι είναι ένας καπνός πού σε ευχαριστεί.
Έκανα μία δοκιμή καί τον κάπνισα καί σαν χαρμάνι.
Μία μικρή τσιμπιά "windrose" μέσα στον "simply unique" καί ... εγώ έμεινα από το δέσιμο τών γεύσεων.